Voor alle producten geldt een oneindig aantal mogelijkheden, zo kan er bijvoorbeeld een  foto worden omgezet om een cadeau zeer persoonlijk te maken. Omdat ieder ontwerp uniek is kunnen wij u hieronder maar enkele voorbeelden geven, neem vrijblijvend contact op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Met vinyl is het mogelijk om grote en kleine bedrukkingen in kleur te realiseren voor binnen en buiten. Zo kunt u denken aan het plakken van uw logo op een raam, een compleet reclamebord voor aan de weg of een naam op een fles wijn of vaas.

Wilt u uw logo of tekst op glaswerk om weg te geven of voor eigen gebruik dan is glas etsen een perfecte mogelijkheid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld theeglazen, asbakken, vazen maar ook spiegels bewerken voor permanent gebruik.

Nagenoeg alle textiel is te voorzien van een ontwerp, tekst of afbeelding, al dan niet in meerdere kleuren of het nu gaat om het bedrukken van sportkleding, sporttas voorzien van een naam, nummer of logo tot aan logo's op bedrijfskleding. Het maken van persoonlijke ontwerpen op kleding of een kussen behoort ook tot de mogelijkheden.

WYSIWYG Web Builder
Reclamebord
van Jo
creatief cadeau