WYSIWYG Web Builder
Producten

Om de kwaliteit te waarborgen maken wij alleen gebruik van hoogwaardige producten.

Vinyl folie
Geschikt voor teksten op gevels en ramen, maar ook voor autobelettering. Tevens zijn deze folies de ideale producten voor het vervaardigen van reclameborden en signalisatie. Afhankelijk van het gebruik zal er worden gekozen voor een vinyl soort voor in- of outdoor met een gegarandeerde levensduur (afhankelijk van het product en kleur tot wel 7 jaar). Het kleurenspectrum en de mogelijkheden zijn groot. Buiten veel kleuren kunt u ook gebruik maken van fluoriserende kleuren, glas etched/frosted, spiegel folie maar ook schoolbord folie is een mogelijkheid.
Kleurenwaaier
Textiel transfer folie
De textiel transferfolies zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten en zijn perfect geschikt voor het bedrukken van katoenen en polyester stoffen alsmede waterafstotende, geïmpregneerde en nylon materialen en kan gebruikt worden voor het bedrukken van vrijetijdskleding, bedrijfskleding, sportkleding, tassen en promotionele artikelen.
Flock heeft een stoffige structuur en geef een extra luxe uitstraling aan uw textiel.
Flex heeft een gladde structuur en is buiten de effen kleuren ook
leverbaar in reflecterende, glow in the dark, glitter, holografische,
en nog veel meer effecten en designs. Afhankelijk van het
productsoort is het te wassen en te drogen tot 60 graden Celsius.
Kleurenwaaier Flex
Glas etsen
Glaswerk en spiegels (m.u.v. gehard glas) kunnen permanent worden voorzien van een ontwerp van zowel teksten als beeld. Het resultaat geeft een niet doorzichtige laag die vaat- en afwas bestendig is.
Potten met design geetst
van Jo
creatief cadeau